torsdag 5. august 2010

Storjente helt på ordentlig♥

Da har vi fått ei storjente i hus ;) ikke for det, vi har hatt ei storjente ganske lenge vi nå, men nå er det helt på ordentlig! I går begynte nemlig Sofie på storbarn :) Og det har gått over all forventning (både for mor og barn..) Som jeg skrev i et tidligere innlegg så skulle hun ikke fortsette på samme sted/hus som hun har gått på småbarn, siden hun skulle på friluftsavdelinga som ligger et lite stykke unna. Derfor var vi litt ekstra spente siden både plass og voksne var forholdsvis ukjent. De har riktignok vært på tur der mange ganger, men vi foreldre hadde aldri vært der, og heller ikke sett de voksne før.

Men det var så stas å se igjen venner at alt annet var ubetydelig♥ Kontakten med de voksne var der på et blunk, og allerede første dagen kunne vi gå etter å ha vært der i noen timer.
I dag løp hu inn og hadde ikke engang tid til å si hadet... Og på disse to dagene har jeg aldri sett Sofie så skitten noen gang! Og jeg syns det er helt hærlig♥ De er i full lek hele dagen og har det helt topp sammen :)

Så denne starten kunne ikke blitt bedre, og i morra blir snuppa 3 år, og gleder seg til å få feire den i barnehagen :) Og som vanlig blir det mange bursdagsfeiringer hjemme, sånn er det å ha bursdag når det er ferietid :) Men snuppa synes det er helt greit at vi må feire mange ganger ;)


Først litt beskjeden, før hun bestemmer seg for å erobre verden (storbarn) ♥

Ikke så mange bilder å vise fra barnehagen,
da stort sett alle bildene er med flere av barna.
Men i full lek fra første minutt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar