søndag 21. mars 2010

This is the Hospital calling :)

Et lite innlegg fra sykehuset :) Kommer seint hjem om kveldene og drar tidlig dagen etterpå, så da har det ikke vært så mye overskudd til blogging.

Men det går sakte men sikkert fremover her på sykehuset. Operasjonen ble større enn først antatt, og da er kroppen desto mer utslitt. All sirkulasjon ble stoppet, ganske utrolig at det går ann... kroppen ble kjølt ned til den var helt kald.. og 5 timer på hjerte-lungemaskin er leeenge!
Kirurgen fortalte dagen før at det lengste de har hatt noen på hjerte-lungemaskin er nesten 6 timer. Og det er ikke langt unna for Gøran heller. Ikke rart kroppen må starte på nytt igjen etterpå.

Ellers er alt normalt, bortsett fra at hjertet ikke slår så raskt som det må. Så i morgen opereres det inn pacemaker.. Men de er jo så små nå at det lages et lite snitt og en liten lomme hvor de putter inn en liten rund pacemaker :) Dette hindrer ingenting, og man gjøre akkurat det sammen som uten.

Vi vet ikke hvor lenge sykehusoppholdet blir, men litt utover uka blir det garantert.

Sofie har kost seg hos mormor og morfar i hele helga, og jeg har vært innom på middag i går og i dag. I kveld skulle de dra hjem til oss så Sofie kunne sove hjemme i natt siden hu skal i barnehagen i morgen. Men når jeg kjørte ned til sykehuset, var det protester på at hu skulle hjem iløpet av kvelden, så ikke noe tvil om at hu koser seg og har det helt topp, det er viktig for oss oppi denne prosessen at Sofie har det best mulig også!

Ha en fortsatt fin søndagskveld :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar