onsdag 21. oktober 2009

Fridag med bibliotek og shopping

Da er det på tide med en oppdatering herfra. Dagene har flydd avgårde og da har det blitt lite blogging.
I dag hadde jeg tatt Sofie fri fra barnehagen, og vi kosa oss skikkelig på bytur.
Den lille kroppen gleda seg veldig til å kjøre buss, og sa ikke et ord på turen, bortsett fra å svare når jeg spurte om alt var bra :) Mye å følge med på når man er på busstur, en helt annen opplevelse enn å kjøre bil.

Vel framme dro vi først til biblioteket. Dette var første gangen jeg var på biblioteket med Sofie, men hu har vært flere ganger sammen med barnehagen.
Den lille rusken kosa seg skikkelig, bladde og leste litt, men aller morsomst var det å gå og hente bøker fra hyllene ;) Vi lånte med oss noen bøker hjem også, som ble lest på senga i kveld.
Etterpå gikk vi på cafè og koste oss.
Og for å gjøre en lang vise kort, har vi tilbragt 7 timer, ja du leste riktig, 7 timer i byen!! Sofie sov duppen i vogna, så kom mamma til byen, som igjen skulle møte ei turnvenninne som hadde så lyst å se Sofie igjen. Så da ble det nok et cafèbesøk på oss, og Sofie fikk middagen sin da siden klokka var 1530 :)

Vi har hatt en hærlig fridag, skikkelig kosedag, og når man tilbringer 7 timer i byen er det ikke fritt for at man får svidd av noen kroner :) Foruten flere bodyer, genser, lue, to stk pysj og en Hello Kitty kjole, fant vi en nydelig klassisk kjole som skal brukes til jul, og veldig fine støvletter!!

Ellers slenger jeg med noen bilder fra helga også, en hærlig tur hvor Sofie gikk hele veien hjemmefra og til IKEA av egen fri vilje. Og det er et bra stykke å gå for en liten kropp :)

PS! Du er herved advart, mange bilder i dette innlegget ;)

En liten pause på vei til IKEA for å mate alle endene i andedammen rett ved siden av :)

Litt skummelt... :)

Vel fremme, og masse ender ville ha mat. De er inngjerdet pga all trafikken ved IKEA.

På vei til bussen i dag :)

På biblioteket :)

Sofie koser seg på cafè :)

Nydelig klassisk kjole. Litt vanskelig å få frem den rette fargen, og på bildet har jeg hengt en body inni for å se hvordan det ble :)

Og de nydelige støvlettene :)

2 kommentarer:

  1. Hei, høres ut som om dere hadde en kjempe fin dag! Og så fine støvletter :-) Hvor har du kjøpt dem? Ha en fin dag :-)

    SvarSlett
  2. Hei :)

    Ja vi hadde en veldig fin og koselig dag :)

    Ja ikke sant de var fine.. hehe.. De er kjøpt på Din Sko, og prisen overrasket meg, bare 299 kr! :)

    SvarSlett