søndag 4. oktober 2009

"Så koselig det blir til oss" og bondegårdsbesøk

Syns ikke det er lenge siden jeg skrev at helga var her om noen få timer... Nå er det bare noen timer til den er over... for denne gang, den kommer heldigvis tilbake ;)

I helga har vi tent masse levende lys, og den lille kroppen i huset liker også tydeligvis dette veldig godt. Når vi har tent alle lysene, som hun selvfølgelig hjelper til å tenne, utbryter hun alltid: "Så koselig det blir til oss nå." Søte lille snuppa mi :)

Et lite bilde av hvordan hylla over tv'n så ut :) Litt mørkt, men slo av blitzen slik at det ble seende ut sånn som det faktisk så ut :)

I dag har vi vært på bondegårdsbesøk, og det er alltid like koselig. Rusle rundt blandt alle dyrene, og ta turen innom caféen. Selv om Sofie liker dyrene best på litt avstand, med ett unntak og det er kaninene, som ser ut til å ha blitt favorittdyret på bondegården.
Og inn i fjøset skal hu absolutt ikke! Og den enkle grunnen til det er at det lukter så fælt der inne, tjihihi :) Jeg har nemelig fått en datter med en meeeget følsom nese ;) Spørsmålet: "hva lukter det?" kommer opp flere ganger om dagen ;)

Etter noen timer på bondegården, tok den snille mannen min oss med til byen å spiste på kinarestaurant. Fortreffelig mat som vanlig og vi koste oss veldig alle tre :)

Kos på caféen :)

Favoritten; KANINEN ;)

De er så gode å kose med :)

Hestene kan også beundres.. på litt avstand ;)

Rutsjebane var det også der :)

Og traktorkjøring sånn helt på tampen :)

Nå blir det kanskje ei lita stund før vi tar turen på bondegården igjen. Mange av dyrene begynte nå å stå inne i fjøset, og siden vår lille lusk ikke vil sette sine bein der inne pga lukta, er kanskje turen til bondegården litt bortkasta ;)
Har veldig lyst å dra dit til jul da de har eget opplegg for barna da :)

Nå er det Rosenborgkamp på tv, og selv om gullet er i boks, er det spennende å se om de klarer å komme seg igjennom hele serien uten tap. Det ville vært en meget inponerende prestasjon :)

Håper dere har hatt ei kjempefin helg og batteriene er ladet til en ny uke :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar