onsdag 10. februar 2010

Jeg elsker slike dager♥

Åhhhh, vi har hatt en fantastisk hærlig fridag i dag♥ Vi spiste en god frokost sammen alle tre, deretter pakka vi picknickkurva med boller, brødskiver, jucie, kjeks, blåbær og epler, og dro til Pirbadet :)) Ord kan nesten ikke beskrive hvor hærlig vi hadde det. Sofie var som en propell og farta rundt over alt, hu hadde det som plommen i egget♥
Selv etter 3 timer med bading hadde ikke den vesle kroppen fått nok! Det måtte lirkes og lokkes for å dra den lille fisken opp av vannet ;) Lokkemiddelet var selvfølgelig nytt vann... nemlig badebaljene som står i dusjen i garderoben ;) Da var vi allefall ett skritt nærmere utgangen ;)
Men utrolig nok gikk det som en lek å få hu ut av baljen også, da det kom ei annen lita jente som ville prøve balja. Og min lille juvel spratt opp og ga den villig fra seg slik at den andre jenta også fikk oppleve den gleden i livet ;) En stolt mamma måtte nesten tørke en tåre over omtanken sin lille snupp hadde for denne jenta♥

Det var en sliten frøken som sovna 2 sekunder etter hu ble satt i bilstolen. Etter en liten dupp i bilen dro vi til biblioteket, hvor Sofie alltid koser seg. Vi lånte noen nye bøker, drakk kakao i cafèen før vi tok en liten handletur for å avslutte en perfekt dag med litt middagkos.
Sofie lå på sofaen å kikka på en ny film hu fikk med Dora før vi spiste deilig taco :)

Jeg elsker sånne dager, hvor alt er bare kos, dagen er lagt opp etter Sofie og hennes ønsker og tempo. Selv om det ble litt stress på slutten for å få middag klar før det ble altfor seint ;)
Men en dag uten at klokka skal bestemme alt til en hver tid er noe jeg setter utrolig pris på♥

Håper dere har hatt en fiiiin onsdag også♥

Her svømmes det i Nidelva :)
Og ja, det er RØDE badesokker, haha.. men det var ikke mange å velge mellom ;)
Men de står da perfekt til den rosa badedrakten, ikke sant?
Vi unngikk iallefall alle fallene de andre barna hadde, som løp rundt barfot ;)



Artig med lekehus også, spesielt å ta ut alle stolene og plassere de i bassenget ;)

Og slik blir man etter mange timer med bading♥

1 kommentar: