torsdag 11. juni 2009

Sommerfest og drømmehagen

I går var det sommerfest i barnehagen til Sofie :) Vi var litt spent på om det ble noe av, da vi hadde flere årstider på en gang igår. Det regna godt når jeg var ute å handla inn til grillinga, men vi satsa på at det letta utover dagen og at det ble sommerfest :)
Og det ble det :)) Sola strålte over barnehagen under hele grillfesten :)
Siden Sofie ikke er glad i pølser, hadde jeg kjøpt kyllingfillet, laks, potetsalat, rundstykker og laget salat. Også ble det en pakke med pølser av kylling og kalkun sånn i tilfelle ;)
Gøran ble utnevnt til grillmester og serverte oss deilig grilla mat :)

Mamma var også med oss og koste seg veldig :) Hu blir jo så takknemelig for at vi spør om hu vil være med på ting som skjer rundt Sofie :)
Det var masse folk, til tross for at det "bare" var småbarnsavdelingene som hadde sommerfest denne dagen. Etter alle var ferdig å spise, samla de alle barna og hadde sangfremvisning for oss :) Åååå, de var jo så flinke!! Blir jo så rørt :) Har tatt noen bilder fra festen, og det ene ser unektelig litt merkelig ut siden jeg ikke er så god på sånn photoshopgreier, har jeg bare skravla over ansiktene til de som stod rundt Sofie under denne fremvisninga ;) Jeg vil bare ikke ta noe sjanse på å ha nærbilder av de andre ungene og deres familie.. Man vet jo aldri..
Hadde jo selvfølgelig ikke behøvd å ha med dette bilde, men syns det var litt koselig med denne sangstunda :)
Og hele sommerfesten var en koselig opplevelse :)

Vel hjemme var det tid for drømmehagen på barne-tv :) Sofie er ganske så opptatt av dette, men interressen varierer litt avhengig av hvem som fyller tv-skjermen.. Konglene og vottene er ikke de mest poplulære akkurat ;) Makka pakka og Tomlingene derimot...
Men en ting har jeg aldri skjønt og det er hvorfor denne fortelleren hver gang Ninky Nonken kommer ut av den hekken, så sier han: "Å neeeeiiii, det er Ninky Nonken.."
Hvorfor i alledager sier han det?? Han høres jo super deppa ut... Og hva er vitsen med at dette toget kommer ut av den hekken, hvis reaksjonen blir "Å neeeeiiii" liksom...
Jaja, mulig det er jeg som ikke henger helt med i svingene, men syns dette er litt merkelig altså ;)

Sofie koser seg sammen med mormor under grillinga :)

Her er altså det litt merkelige bilde.. ;) Ser jeg skulle tatt et annet som var litt nærmere, men dette får duge ;) Barna satt oppover trappa, Sofie er rett fram i bildet med stjernejakka :)
Det er snedig at vi voksne blir litt "gal" når det kommer til våre egne barn, her stod de jo selv omtrent helt oppi trappa, så det var vanskelig for alle å få se..

Sofie og mormor på vei hjem fra sommerfest :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar