søndag 27. desember 2009

Julekosen fortsetter

Har vel ikke så mye nytt å fortelle om dagen ;) Vi koser oss og nyter juledagene til det fulle. Bortsett fra at vi enda ikke har vært noe ute pga den stygge hosten til Sofie. I dag har det vært litt bedre, men hu er ganske så hes. Og med 10 minus og sur vind, venter vi litt til før vi tar turen ut i snøen.

I går var vi på koselig julemiddag hos tanta og onkel'n min. Sofie hadde det som plommen i egget, og storkosa seg med Karianne og Tonje. Hu kommanderte de hit og dit, og var storveis fornøyd med at de lystret vært minste lille vink ;)
I morra er det på'n igjen, da samles vi hjemme hos mamma og pappa, 13 stk med stort og smått.

I skrivende stund skulle vi egentlig ha vært på fest hos Ida og Fredrik, men siden Sofie ikke er helt i slaget, og mamma og pappa forbereder innrykket med gjester i morra, hadde vi ikke lyst å spørre om barnevakt. Er ikke i tvil om at de hadde sagt ja, men jeg syns det er greit å være hjemme sammen med Sofie selv, når formen ikke er på topp :)
Men håper de koser seg masse de som er der, og vi er med neste gang :))

Håper dere også nyter juledagene, vi har fri hele mellomjula, og det er så godt :))

Fornøyd lita snuppe :)

Tonje og Karianne var snare med å hjelpe til :)

Litt dansing må til når man feirer jul ;)


1 kommentar:

  1. Kjedelig med syke barn nå i jula.. her er det derimot JEG som har sår hals og klarer snart ikke svelge mitt eget spytt engang.. *jippi* ;P

    Den kjolen jenta di har på headeren har snuppa mi også ;) Hadde den på julaften ifjor, og den henger i skapet :)

    Ha en riktig god romjul!:)
    *Klem*

    SvarSlett