torsdag 7. januar 2010

"Dagen derpå"

Det føles litt som dagen derpå, øynene vil ikke opp, kroppen er stiv og støl..
Vi var på sykehuset fra 0830 til 2030 i går.. Er glad vi var der noen timer ekstra, for meninga var at min kjære skulle ligge der til i dag, men etter at en liten allergisk reaksjon gikk tilbake fikk han reise hjem :)

Det ble en lang dag med mye venting i går også. Men mest fordi han måtte ligge helt stille i 5 timer etter undersøkelsen. De klarte ikke gå inn med slangen i hånda, så de måtte inn via lysken. Men siden de prøvde via hånda først ble han jo stukket begge stedene, og måtte være enda roligere..

Undersøkelsen gikk bra da, ikke noe ekstra tull i blodårene ;) Men operasjon blir det, vanligvis etter ca 4 uker, men siden de bygger nytt sykehus er de midt oppi flytting av denne avdelinga, så det kunne bli noen uker ekstra ventetid. Men iløpet av februar skjer det nok...
Som jeg skrev i forrige innlegg, en åpen operasjon hvor de stopper hjertet for å bytte den ene hjerteklaffen + at de må skjære bort litt av hovedpulsåren som er oppblåst og kan sprekke, så her setter de inn et nytt rør. Operasjonstiden vil være 3-4 timer!

Så nå hviler vi ut etter denne sykehusrunden og lader opp til neste.
Men nå skal vi straks avsted for å hente snuppelupp som har tilbragt natten hos sin mormor og morfar :) Skal bare en liten sving innom Elkjøp og bli den stolte eier av en ny HP pc først, jiiippiiiii :))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar