tirsdag 5. januar 2010

Skremmende, men dette skal gå bra!!

Det har vært en lang dag med mye venting... Og i morra blir den en ny, men vi må igjennom dette, og jeg står ved min kjæres side! Sofie har først vært i barnehagen, deretter kosa seg hos mormor og morfar. Og i morra henter mormor i barnehagen igjen, og til snuppas store glede skal hu overnatte, hos mormor og morfarn sin altså, ikke i barnehagen :)

Det har seg sånn at min kjære er født med en hjerteklaff-feil. Vi har visst at denne mest sannsynlig måtte byttes en gang i fremtiden, men ikke før i 60-årene, trodde vi...
Men det viser seg at den har blitt merkbart dårligere bare på dette siste året, så nå ruller ballen fortere enn vi nesten rekker å henge med..

I dag har vi vært på sykehuset for prøver og samtaler, og i morra er det en ny undersøkelse hvor de går inn med slange enten i hånda eller i lysken. Resultatet kommer nok uansett å tilsi operasjon, og i dette tilfellet en åpen operasjon. Dvs at de åpner brystkassa, stopper hjertet og skifter klaff + setter inn noen utblokkeringer... Syns det er skremmende med dette at de stopper hjertet osv, og selv om de sier det er en rutineoperasjon, medfører jo alle operasjoner en risiko.

Men det er iallefall betryggende å vite at han er frisk og rask ellers, og har da de beste forutsetningene for å takle en slik operasjon. Og at operasjonen blir nøye planlagt, og ikke noe hasteoperasjon, som også fører større risiko med seg.

Men nå får vi vente til i morra, til vi får alle resultater på bordet før vi vet noe mer eksakt.
Laaaang dag i morra også med oppmøte kl 0830 på sykehuset, og 7-8 timer til observasjon på sykehuset etter undersøkelsene..
Men en ting er sikkert dette skal og kommer til å gå bra :))

Merkelig hvor sliten og tom i hodet man blir bare av å sitte og vente...






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar