onsdag 15. april 2009

Home sweet home

Da er vi kommer oss hjem fra Lofoten.
Blitt noen dager uten blogging, men kommer sterkere tilbake nå som jeg er hjemme igjen :)
Dagen i dag startet med vekking kl 0530!! Tror ikke jeg husker sist jeg hadde vekking på et slikt umenneskelig tidspunkt ;) Men siden ferja gikk kl 7, var vi nødt enten vi ville eller ei :)
Vekkinga av Sofie kl 6 gikk overraskende bra med tanke på at hu har sovet til 9-0930 hver dag.
Båtturen gikk veldig bra denne gang, sol og blått hav uten bølger ;)

Ikke noe kaos på flyplassen heller, så alt gikk som en drøm. Sofie sovna før vi kom i lufta, og måtte vekkes etter landing. Selv ikke de forferdelige svingene hvor det føltes som flyet var på vei rundt, klarte å vekke ei stuptrøtt lita tuppe :) Jeg syns det er helt topp å fly, og turbulens er bare gøy! Men jeg må være ærlig (spesielt siden min kjære som har flyskrekk leser bloggen) og si at det var ganske ekkelt hvor vi i det ene øyeblikket lå helt over på venstre vinge, for i neste øyeblikk ligge helt over på høyre... Det var flere som kasta blikk på flyvertinnene for å se om de forholdt seg rolig, noe de heldigvis gjorde ;) Gøran sa etterpå at han trodde kapteinen hadde vanskelig for å finne riktig innkjørsel, hihi :)
Men vi kom oss velberga ned alle mann, og vi kunne endelig ta fatt på siste etappe hjem, som vil si en halvtimes kjøretur.

Selv om vi har hatt det koselig og fint i Lofoten, var det utrolig godt å komme hjem! Tror Sofie også syntes det, for aldri har hu leka seg såååå lenge alene med lekene sine. Vi pakka ut av bager og kofferter, rydda og ordna, mens hu enda lekte så utrolig godt med både lego og lekekjøkkenet sitt :)
Det var ei sliten snuppe som sovna i armkroken til pappan sin i kveld :) Så vi tar en ekstra fridag fra barnehagen i morra, sånn at hu får hvilt skikkelig ut og får en myk start med bhg på fredag, også blir det helg :)

Det blir en tidlig kveld på denne dama også, reisedagen sitter litt i kroppen og det blir godt med en god natts søvn og vite at man ikke trenger å sette på vekking i morra ;)
Fortsatt god onsdagskveld :)


Om man er i kirka i barnedåp så kan man vel turne litt for det ;)

Det var mye spennede som skjedde også med sang og musikk :)

Etter kirka, på vei til Velfærden for å fortsette feiringa av barnedåpen :)

Mmmmm, den så veldig god ut ;)

Siste besøk hos oldemor for denne gang

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar