onsdag 1. april 2009

Fri og syk

I dag hadde vi tatt Sofie fri fra barnehagen, da vi hadde time hos barnelege som er spesialist på bl.a astma. Sofie hoster så veldig på kveldene, og får skikkelig stygg hoste. Dette varer en gjerne i flere uker, så kan det ta en pause, men som oftest ikke lenge før det er på'n igjen. Fastlegen vår trodde kanskje det kunne være en lett form for barneastma, så det var greit å få sjekka det ordentlig ut.
Og for en utrolig barnevennlig lege!! Det første han gjorde var å tegne en katt på hånda til Sofie, og dermed var det full klaff og han fikk til og med en kos da vi var ferdig :)
Ingen tegn til astma, men han fortalte at Trondheim er spesielt plaga med infeksjoner nå og har vært det en stund før jul også. Barneavdeling på St.Olavs er full av barn med RS-virus og lignende infeksjoner... Det var så smått på vei tilbake nå, og nå som vi nærmer oss vår er barna mer ute og det blir mindre smitte (i barnehagen).
Sofie ville slettes ikke ha frokost før vi dro, vi hadde nemelig time kl 8!! Vi bruker jo ikke stå opp før på den tida :p
Så vel hjemme, kosa vi oss med en god frokost med både rundstykker, salat og frukt :)
En liten halvtime var alt snuppa hadde tenkt å sove i dag.. Syns det var litt rart siden vi var oppe tidligere enn vanlig også, men tenkte ikke noe mer over det der og da.
Var ute på lekeplassen i det hærlige været og bare kosa oss. Leka seg inne etter middagen, og en liten tur på butikken sammen med pappan etterpå. Syntes det var litt lite futt og fart over snuppa, men tenkte kanskje det var fordi hu begynte å bli trøtt.. Ved kveldsstellet syns jeg hu så så rødlett ut i ansiktet og blank i øynene. Målte feber, og den viste 38,9 :( Håper bare det er en lett feber i sammenheng med at hu er forkjøla og hoster..
Får veldig dårlig samvittighet av å tenke slik jeg gjør, men jeg hadde tenkt å begynne å pakke så smått i morra (det kan jeg selvfølgelig gjøre selv om Sofie er hjemme altså..) Men på fredag skal hu i utgangspunktet overnatte hos mamma og pappa til lørdag, slik at jeg og Gøran kan pakke og gjøre alt klart på fredag og lørdag. Og så henter vi snuppa når vi alle skal spise middag hos mamma og pappa. Hadde bare sett litt fram til å kunne pakke uten at Sofie drar halvparten ut igjen, hihi.. Men vi får nå se hvordan det blir nå, vi får ta en dag av gangen. Og det viktigste er uansett min lille prinsesse :)
Ingen bilder i dette innlegget...de ligger på kamera ennå ;)
Sofie har allerde våkna flere ganger, og jeg belager meg på at kvelden kan bli sånn, så bildene blir liggende på kamera inntil videre :)
Heia Norge ~ og fortsatt god onsdags kveld :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar