mandag 6. april 2009

Lofoten

Da er vi endelig kommet til Lofoten etter en litt slitsom reise.

Det hele starta på flyplassen da køen omtrent møtte oss i inngangsdøra.. Sofie ble rimelig lei av all ventinga og la seg rett ned på gulvet mellom alt folket ;) Og vi var omtrent de siste inn på flyet.. Stapp fullt fly, hvor vi ikke fikk sitte sammen en gang.. Er jammen meg glad vi skal reise hjem ei stund etter påske!!
Vel framme i Bodø ble det en matbit på flypassen før vi dro ned til kaia. Sofie sov såvidt i 15 min før hu våkna av hostinga.. Sofies tante Ulrikke med babyen Lucas kom ned på kaia og holdt oss med selskap før vi kunne gå på båten :) De kommer hit til Reine i morra, og det blir nok stas for Sofie med Lucas i huset :)

Første del av båtturen gikk veldig greit, men så begynte bølgene og bli en smule større og kvalmen meldte seg for både liten og stor. Sofie sovna heldigvis ei lita stund, men siste del av turen ble litt tøff. Men hu skjønte fort at det beste var å ligge nede, selv om det også var ubehagelig. Så vi var veldig glad alle mann da vi fikk land under beina ;)

Sofie har funnet seg veldig godt tilrette hos bestemor og bestefar, selv om det tar litt tid å bli helt varm i trøya :) Vi har vært ute å kost oss i det nydelig været i dag, og vært på besøk hos Sofies oldemor :)

På båtturen, før bølgene kom ;)

Ut på tur på Reine :)

Bestemor har funnet frem små kopper, og Sofie storkoser seg med kakao :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar