søndag 23. august 2009

Bondegårdsbesøk og entertainer

En riktig så mysig dag har det vært ;) Jeg og Sofie dro på bondegårdsbesøk og kosa oss skikkelig :)
Det var kaninene som ble favoritten :) De stod ute i bur på gressplena og ungene strømmet til for å mate de med løvetann, dødt gress og visne blader ;)
Vi prøvde oss en sving innom grisene, men det ble en lynvisitt.. Jeg har nemlig en datter med en meeeget ømfintlig nese, og det luktet aaaltfor vondt der inne til at hun kunne sette sine bein der *skjønne skapningen min*
Vi var også en tur bort til sauene, geitene, kua og kalven men vi gikk raskt derfra også, vi ville helst ikke ha et dyreliv på samvittigheten ;) De gav nemlig fra seg ganske mye lyd og det likte ikke Sofie noe særlig... men skulle allikevel gi de litt gress før vi trakk oss tilbake. Problemet var at Sofie hadde ikke tenkt å bevege seg en tomme nærmere disse bråkete dyrene, så den ene sauen satt nesten som polstra fast i gjerdet da den på død og liv skulle ha gresset en liten kropp stod med i hånda ;) Jeg satser på at den ikke sitter fast enda ;)

Vi koste oss med vaffel og is i cafèen, hadde med frukt og kjeks, og hadde det så bra som det går ann :)

På ettermiddagen dro vi en tur til mamma og pappa som kom hjem fra Kroatia i natt. Sofie syns det var så gøy å se igjen mormor og morfar, og gleden var gjensidig for å si det sånn ;)
Sofie holdt et forykende show i sofaen, med både dans og sang. Hu sang hele bursdagssangen Hurra for deg, Bjørnen sover, en liten undulat, bæ bæ lille lam, kua mi jeg takker deg, sola skinner og en hel del kjente og for anledningen diktede sanger :) Vi satt stort sett å klappa i minst en halvtime, vi lo så tårene trillet, hu var virkelig en stjerne og entertainer der hu holdt et ubetalelig show oppe i sofaen :)
Og ikke uventet sa hu at hu ville ligge hos mormor og morfar i natt :) mormora og morfaren ble selvfølgelig både rørt og stolt, men vi tar det igjen en dag hvor det ikke er bhgdag dagen etterpå :) Min lille 2-åring har blitt så storjente... *mammahjertet sprenges av stolthet*

Håper dere også har hatt en flott helg, og får en gooood start på en ny uke :)

En liten snupp som gleder seg til bondegårdsbesøk :)

Favorittene :)

*aaawhh* koselig bilde :)

Her er den omtalte sauen ;)

Hilste på en geit om gikk fritt omkring

Her runger "ro ro til fiskskjær" mellom låveveggene :)

Og litt traktorkjøring sånn helt på tampen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar