torsdag 17. september 2009

Sliiiiiiten

Trening, shopping, barn og trening, det er stikkord på dagens innhold.
Starta dagen med en 2 timers treningsøkt, deretter har jeg gått i flere timer på shopping og handling med mamma :) Så nå har vi en stk vinterdress og ett par vintersko i hus. Siden ingen i Trondheim kan ha vett nok til å bestille akkurat den Reimadressen jeg vil ha i riktig farge, endte jeg opp med denne (bildet er fra Reima sine sider) :Hadde veldig lyst på denne modellen, altså med to glidelåser men i mørk lilla eller helt svart, men det var dessverre veldig vanskelig å finne... Men er godt fornøyd med denne dressen også, og gleder meg til snuppa skal ha den på til vinteren :)
Det ble litt annet småshopping også, bukser, bodyer, sokker og tøffler :)

Etterpå bar det rett opp i bhg og ei lita snuppe ble overraska og glad da mormor var med for å hente :) Snuppa fikk skyss i Audien hjem mens mamman traska hjem med vogna ;) Bilen var nemelig full av handleposer og har ikke plass til den store vogna :)

Vel hjemme kosa vi oss med hjemmelaget pizza før snuppa dro en tur til sin mormor og morfar mens pappan og en kompis henta den nye vaskemaskina vår :)
Mamman i huset dro på trening nr 2 for dagen, nemelig turntrening med go'jentene sine :) Hærlig å begynne på med de igjen etter nesten 2 års pause...

Så nå sitter jeg her, som et slips i sofaen... men veldig godt å være så sliten også :) Tror nok denne mamma'n får sove godt i natt :)

Vi blogges og da er det helg :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar