onsdag 2. september 2009

Værrapport og trening

Gosha meg for et varierende vær... I dag tidlig da jeg gikk med Sofie til barnehagen åpna alle sluser seg, det lyna og tordna rett over hodet på oss.. Jeg var våtere enn en innsjø, hele pirbadet og Trondheimsfjorden på en gang... Egentlig ganske forfriskende, men litt upraktisk å komme inn i bhg gjennomvåt og lage svømmebasseng i garderoben ;)
But guess what? Etter en halvtimestid skinte sola fra nesten skyfri himmel... grrrrr... men hvem kunne vite det når himmelen var så svart at jeg var redd the devil himself hadde snudd opp ned på jorda og flyttet inn i toppetasjen..

I går var altså første dag på helsestudio, og det "smakte" fortreffelig ;) Ble litt utprøving av diverse apparater, tredemølle og sykling. Vi får en time med personlig trener som kan legge opp et opplegg etter hva man ønsker å fokusere mest på. Har jo trent i mange år, men allikvel er det greit å få en proff til å sette opp antall repetisjoner, når man skal øke på osv.. for at man skal få best mulig uttelling :)
I morra er det på'ån igjen, så da blir det i utgangspunktet tirsdag og torsdag på helsestudio og mandagskvelder med aerobic :)

Fortsatt gooooo' onsdag, halvveis til helg ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar