tirsdag 24. mars 2009

Barnehagens dag :)

I dag har det vært barnehagens dag, visstnok over hele landet?! Det er ikke en påstand fra meg altså, men de ansatte i barnehagen til Sofie mente det var det. I allefall ble den feira med bilder, tekst og utstilling av ting barna har laget. Samt servering av både wok, maiskolber og salat. Alt laga ute på store griller og gryter :) Det fantastiske været la jo heller ingen demper. Kjempe koselig var det, og Sofie spiste og spiste som om hu aldri hadde sett mat før ;) Og koselig var det å kunne sitte ned å prate litt med andre foreldre også, det blir liksom bare hei og hadet i garderoben ved henting og levering. Og vi følte oss ganske heldig som har barna våre på en 9 barnsavdeling, hvor alle 9 er like gamle, og vil følges hele veien gjennom barnehage og skole (hvis alle blir boende selvfølgelig).
Men vanligvis er det jo barn fra 1-3 år på småbarn, hvor det hvert år er noen som går over på storbarn. I Sofie sin gruppe går alle samla over på storbarn høsten 2010 :)

Glemte selvfølgelig kamera.. men skal nå snaaaart kjøpe meg nytt!! Tror det blir dette:

Nikon D60!! Og da blir det så mye mer gøy å ta bilder også :) Tror jeg da ;)

Føleg meg litt uggen i kveld, forkjølelses vondt i hodet, fryser litt og litt vondt i halsen.. Men krysser fingre for at det bare er i kveld :) Fortsatt god tirsdagskveld!

1 kommentar:

  1. sikkert at det ikke blir Canon EOS 450D da? det er veldig bra :)

    SvarSlett