torsdag 5. mars 2009

Lekeland og kjærestekveld

Siden vi hadde fridag i går dro vi like godt på lekeland etter legebesøk og besøk hos mamma og pappa =)
Favoritten ble raskt den store rutsjebanen hvor man må klatre mye for å komme på toppen =) Artig å se hvordan ting utvikler seg, for sist vi var der holdt hu seg mest til den lille rutsjebanen hvor man havner opp i et hav av baller. Denne gangen prøvde hu den en gang, før ferden igjen gikk tilbake til den store =)
Tror kanskje det var mamman og pappan som var mest sliten etter all klatringa, men utrolig nok ble hu frivillig med når vi skulle hjem. Hadde forventa hyl og skrik i lange baner, men hu fikk løpt, rutsja og klatra bra ifra seg, så litt sliten var nok minstemann også siden det var helt ok å bli med hjem ;)

I dag har vi hatt skikkelig helga rengjøring, men vask av soverom, bad og stue. Hærlig å være ferdig på torsdag, så kan helga bare komme med brask og bram i morra ;)
Jeg er bedt bort på god mat og drikke i morra og det gleder jeg meg veldig til!
Lørdag ble plutselig en kjærestekveld, da det tikket inn ei melding fra mamma her i ettermiddag: "Kan vi få hente snuppa etter duppen hennes på lørdag og ha hu på overnatting til søndag?" Det var jo kjempe koselig og Sofie svarte ja med engang, og la ut om at mormor skulle komme å hente hu, de skulle kjøre morfar sin bil, og de skulle ut på tur osv. =)
Så hva jeg og Gøran skal finne på vet vi ikke helt ennå.. Lage oss god mat hjemme, eller ute og spise, kino, sprette en vinflaske hjemme, eller noe helt annet som vi ikke har tenkt på ennå =)
Time will show =)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar