torsdag 19. mars 2009

Lite/ingen søvn

Ikke så mye å blogge om egentlig... Sofie plages med med noe som vi ikke er helt sikre på hva er.. Det vi tror er mest sannsynlig er at hu holder på å få 2-års jeksler. Hu sikler litt, og Sofie har aldri vært noe "sikleunge", kun når det har vært tenner inn i bildet. Hu våkner stort sett hele natt og gråter, varer i 2-3 minutter, også virker det som det plutselig går over og hu sovner igjen. Men så går det kort tid også er det på'n igjen med akkurat det samme.
Jeg vet liksom ikke om det er sånn det reaksjonen skal være når det gjelder tennene, trodde det skulle være vondt hele tida. Men det er mulig det presser på også gir seg litt, før det på nytt presser på. Hvis noen har vært igjennom dette med sine barn så skriv gjerne en kommentar i kommentarfeltet :)
Vi har også oppdaga endel prikker på, bitte små røde prikker. Først var det litt rundt rompa, så jeg trodde det var lett bleieutslett. Men nå i kveld var det endel på føttene også.. Har lest litt om 4. og 5. barnesykdommene, men syns egentlig ikke det passer inn med beskrivelsene.. Hvis det skulle vært noen av dem må det være den 5. men det står at den er sjelden. Men det betyr jo ikke at det ikke kan være det for det. Vi får bare følge med å se.

Så er blitte litt sliten etter noen våkennetter, så hodet henger ikke helt med i skrivinga her :)
Får komme sterkere tilbake igjen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar