søndag 8. mars 2009

Kinarestaurant og Sofie hjemme igjen =)

Hadde fått klar beskjed av mamma at vi fikk ikke komme å hente Sofie før i 1730-tida i dag =) De syns tida går så utrolig fort når de er sammen med hu, og vil gjerne beholde hu så lenge som mulig =) Dvs at Sofie da spiste middag der i dag også, så jeg og Gøran benytta muligheten til å nyte et måltid uten barn på kinarestaurant =) Vi bruker alltid å ha med oss Sofie, men det var godt å kunne nyte maten helt etter eget tempo også for en gangs skyld ;)

Sofie har hatt det helt toppers på overnattingstur. De hadde vært ute å laga snømann og snølykter som de tente lys i når det ble mørkt. Pappa kjøpte trehjuls sykkel til Sofie i fjor, den er ennå litt for stor, men med skyvehjelp var det stas å sykle rundt på den snøfrie platten =)
Lest bøker om og om igjen, bygga med legoen, lagt puslespill og hjulpet mormor å lage middag =)
I dag fikk de også øye på 4 rådyr som stod nede på plena. De er forresten innom så og si hver dag, men det var litt gøy at de kom så Sofie fikk sett de også =)

En liten god historie helt på slutten. Nå i kveld like før leggetid satt Sofie i armkroken til pappan sin og så på fotballkampen mellom Stabæk og Vålerenga.. Da ser hu en som ramler og sier: "Ma'ann (mannen) datt, Sofie blåse på." Så hoppa hu ned fra sofan, stilte seg foran tv'n, tok ut smokken og blåste på tv'n =) Får nesten tårer i øyekroken =) Empatien er på plass, hehe =) Lille, gode snuppa vår <3
Noen bilder fra oppholdet kommer i morra, da jeg må få de på mail av pappa først =)
Ha en fortryllende ny uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar