søndag 29. mars 2009

Bondegårdsbesøk

I dag har vi hatt nok en hærlig utedag! Kom noen få snøfiller i det vi ankom Voll gård, men det la ingen demper på gleden og humøret ;) Sofie syns det var kjempestas med masse folk og mange dyr å se på. Tror grisene ble favoritten, selv om de stort sett bare lå og sov. Men det var iallefall dit hu ville tilbake flest ganger :) Ellers var det hester, kyr, høner, kyllinger, sauer, geiter, kaniner og hunder. Hesten var litt stor så den fikk ikke noe klapp eller kos ;) Men geitene var mer populær og Sofie stakk hånda inn for å klappe.. men den kom kjapt ut igjen da hu traff den våte nesa til geita, hihi.. Traktoren gråtass var også populær å sitte på :) Vi kosa oss med vafler i cafè'en og hadde det helt topp alle tre :)
Vel hjemme ble den en dupp på snuppa også bar det ut igjen :) Nå skinte sola fra blå himmel og det var bare helt hærlig å være ute. Sofie kunne ikke komme seg fort nok ut da hu fikk høre at pappa hadde to kamerater her som hjalp han å rydde ut ting som skal kastes fra bodene. Bare hu hører navnene John Egil og Kjetil stråler hu opp, og syns det er så stas. Ikke hadde hu tid til å spise heller, det var om å gjøre å komme seg ut! Og etter den obligatoriske beskjedenheten var over, leka hu og tulla med de ute. Bygde en liten snømann og ble "stjelt" opp til å kaste snøball på alle og enhver :) Stas var da hu fikk være med pappa å kjøre hjem JE og K også :)
Vi har hatt en hærlig dag, og håper ikke påskeværet gjør seg ferdig disse dagene... Om ei uke vender vi nesa nordover til Lofoten og skal feire påska hos foreldrene til Gøran :) Det blir nok kjempestas da de ikke har sett Sofie siden sommeren i fjor.. Barnedåp blir det også på lille Lucas, søskenbarnet til Sofie :) Vi har mye å se frem til :)
Mange bilder fra dagen i dag taler vel egentlig mest for seg selv :)
PS! Nok engang vil ikke blogspot lage avsnitt, så beklager masse sammenhengende tekst :/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar