lørdag 14. mars 2009

Vårsola =)

En hærlig lørdag som har bada i vårsol - Me like!!
Formiddagen gikk med til handling på obs... jeg liker så absolutt ikke å handle på lørdager, men siden jeg klarte å rote bort store deler av dagen i går, så ble det bare sånn!
Sofie var eksemplarisk og satt i handlevogna hele handleturen! Da skal det sies at vi hadde tatt rulletrappa ned minst 5 ganger, men det var trappene som skulle gåes opp, så kanskje hu var litt sliten også ;)

Det ble en sein dupp på snuppa, noe som resulterte i at jeg måtte vekke hu kl 15..DET fallt ikke i god jord.. men med litt sang og kos var tilværelsen ganske grei igjen ;)

Vi kledde på oss og dro på tur til fjæra i den hærlig sola! Vi storkosa oss alle tre, og Sofie klatra på steinene, plukka skjell og kasta stein i vannet =) Da klokka begynte å nærme seg 1730, fant vi ut at vi måtte begynne å tenke på hjemveien.. Det stakkars barnet vårt hadde enda ikke fått noe middag.... Men det minste familiemedlemmet ville slettes ikke hjem, hu storkosa seg og fortalte oss at hu ville være ute litt til. Og hvem kan motstå noe slikt da?! Ikke vi ihvertfall =) Værst var vel tanken på at vi følte oss som verdens værste foreldre som ennå ikke hadde gitt ungen vår middag ;)
Så da vi til slutt fikk hu med oss hjem, ble det en kjapp løsning med fjordlands risengrynsgrøt ;) Sofie er glad i grøt, og vi måtte ha noe som gikk fort å lage siden klokka begynte å bli så mange..

Jeg og Gøran har kosa oss med kylling og ris, og sitter nå avslappa i sofaen med tente lys rundt omkring, koselig =)
Sofie har begynte å hoste endel igjen, så hu har vært våken noen ganger allerede... Men har foreløbig sovna greit når hu har fått smokken.. Så vi får se hva resten av kvelden og natta bringer..
Noen bilder fra dagens utflukt er på sin plass =) Fortsatt god lørdag!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar