søndag 15. februar 2009

En hærlig søndag

Gleda meg helt siden i går til vi skulle ut å leke i snøen med Sofie i dag =) Min kjære lot meg få sove litt ekstra på morningen, så da ble det utetid etter formiddagsduppen til Sofie. Kl 14 måtte jeg inn å vekke far og datter ;) Da klarte ikke mamman å vente mer ;) Neida, men vi har sånn ca maxgrense på duppen til Sofie på 2 timer, så det var flere grunner til at jeg veldig forsiktig begynte å vekke Sofie. Hu liker ikke å bli vekt (noe jeg har STOR forståelse for), så jeg sa med lav stemme, om hu hadde lyst å våken så vi kunne kle på oss og gå ut i snøen. Det falt heldigvis i god jord, og ei strålende blid jente kledde villig på seg =)
Hu skulle absolutt gå på lekeplassen, som for anledningen var dekket med så mye snø at det rakk Sofie langt over knærne. Det likte hu IKKE for å si det mildt, og rømte inn i det lille dukkehuset som står der. Der pusla hu rundt med bøtte og spade, og syns det var gøy å skremme mamman og pappan sin ved å slå opp de gluggene foran vinduet =)
Pappan prøvde flere ganger å lokke hu med seg ut for han hadde så lyst å ta bilde av hu midt oppe i alle snøen. Men all lokking forgjeves, det hadde hu slettes ingen planer om.
Hu ble til slutt med når pappan spurte om vi skulle gå på skøytebanen, men på den betingelsen at pappan måtte bære hu ut av snøkaoset =)
Syns det var litt skummelt å være på skøytebanen med Sofie, jeg var så redd hu skulle falle å slå hodet sitt. Men Gøran satte hu på rumpa og dytta hu rundt omkring til Sofies store glede og høye latteranfall =)
Etter ei stund kom det kontant en melding fra Sofie at hu var sulten og ville inn å spise. Vi hadde planlagt at vi skulle dra å spise middag på kinarestaurant i dag, så vi fortalte Sofie at vi kunne gå inn, ta av dressen og kjøre til restauranten. Dette falt også i god jord, tilbaketuren og skifting av klær gikk som en lek =)
Vi storkosa oss med god mat og Sofie satt forholdsvis lenge i ro også, det finnes jo en grense for hvor lenge disse småtrolla kan sitte i ro ;)
På vei tilbake til bilen måtte vi krysse flere veikryss, og Sofie har lært seg å vente på grønn mann. Men med en gang den kommer så roper hu ut: fort oss, fort oss. Og da skal hu løpe det forteste hu kan over lyskrysset før det blir rød mann igjen. Og det morsomste med dette er jo at når hu skal løpe fort, går de små beina som trommestikker, men de kommer liksom ikke av flekken, hehe.. Så det var enda godt pappan dro hu fremover, ellers hadde vi nok stått der enda og skapt trafikkaos i Trondheims gater ;) Men hu var så innmarri hærlig å se på der hu skulle forte seg over lyskrysset. Hele ansiktet var et eneste stort glis og så ivrig at smokken spratt ut i det hu hyla ut at vi måtte forte oss. Men en mistet smokk hadde hu ikke tid til å dvele over, det var om å gjøre å komme seg over så fort som overhodet mulig =)
Vel hjemme avslutta Sofie dagen med et hærlig skumbad =)
Vi har hatt en super dag, og imorra skal Sofie ha fri fra bhg for å ta den utsatte MMR-vaksinen. Det sies at hvis de får en reaksjon på den, kommer den 8-12 dager etterpå. Men vi får nå se, men hvis formen er bra i morra må vi vel ut en tur i det knallværet som er meldt, siden vi skal på helsestasjonen tidlig =)

Skal legge ut noen bilder fra dagen i dag, men har ikke rota meg til å lasta de inn på pc'n. Hadde ikke tenkt å gjøre det siden vi ennå har lånepc fra Elkjøp. Men syns bloggen blir litt kjedelig uten bilder. Så får se om jeg får lagt ut noen i morra =)
Ha en flott uke der ute, mange har sikkert vinterferie også =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar