mandag 16. februar 2009

Nok en hærlig dag snart over

Det ble utetid på oss etter formiddags duppen ja ;) Spurte Sofie om hu hadde lyst til å være med ut, og det var ikke nei i hennes munn! Pappa være med også kom det fra en liten barnemunn, og da klarte ikke pappan å motstå den lille sjarmisen. Så det ble utetid på hele familien =)
Tok med akebrettet og gikk oppover mot barnehagen. Avdelinga til Sofie var ute å leka seg, så det var stor stas for Sofie å være der. Vi hadde bare tenkt oss innom en snartur, men Sofie hadde slettes ingen planer om å gå noen plass ;)
Vi skulle videre opp til butikken en snartur, så etter langt om lenge fikk vi med oss Sofie og sa hadet til små og store i bhg. På turen hjem ville Sofie heldigvis sitte på akebrettet, for klokka begynte å bli mange og vi måtte komme oss hjem og få laga middag.
Men utenfor huset hadde Sofie slettes ikke lyst til å gå inn, så vi ble ute mens kokken gikk inn for å starte på middagen ;) Traff noen nabogutter som er veldig opptatt av små barn. De kommer alltid styrtende til når de ser oss ute, prater og leker med Sofie. Han ene løfta Sofie opp og snurra hu rundt og latteranfallene satt løst. Sofie syns nemlig det er så gøy å bli svimmel, så hu lo enda mer når han satte hu ned på bakken og hu sjangla hit og dit =) Den andre gutten kunne betro meg at han ønska seg en liten bror eller søster. Noe jeg nesten tør påstå ikke vil gå i oppfyllelse.. Han har to storesøsken som er i 18-20 års alderen, men man skal aldri si aldri da ;)
Da vi kom inn kosa vi oss med hjemmelaga pizza, Sofie hadde jo vært så flink på helsestasjonen ;)
Og både jeg og Gøran er enig om at det er sånn vi ønsker å ha det hjemme hos oss. Hverdag skal i utgangspunktet være hverdag, og helg være helg. Men hva er vel livet hvis man ikke kan feire og skeie ut litt i hverdagen også?

Det var ei trøtt, blid og fornøyd jente som sovna i senga si i kveld =)
Og her sitter jeg og Gøran med hver vår pc på fanget, og er like trøtte begge to!
I morra MÅ jeg ta fatt på skolearbeid igjen.. har ikke vært så god på det i det siste... huff!
Så jeg tror ikke det blir seine kvelden her i stua før naboene ser at lys for lys blir slukket og roen har senket seg i toppetasjen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar