lørdag 28. februar 2009

En hærlig solfylt dag

Gikk nesten bare å trippa rundt og venta på at Sofie skulle våkne fra duppen sin så vi kom oss UT i det hærlige været!!
Kjørte opp til Haukvatne, så for oss at handicaphytta kunne være en base, for der bruker de som regel å brøyte.
Men jeg burde jo ha skjønt bedre med tanke på den mildt sagt elendige brøytinga som har vært i Trondheim denne vinteren... Eller ved nærmere ettertanke så bør jeg vel ikke klage, for det var brøyta fram til hytta... Men område rundt hytta hadde jo drukna i metervis av snø, så uteplassen med bordene kunne man finne om man utøvde den nye sporten snødykking ;)
Så jeg trekker tilbake dette med dårlig brøyting akkurat der oppe, for det er vel strengt tatt ikke kommunens ansvar og holde uteplassen der tilgjengelig slik at jeg kan plante rumpa mi godt ned på en benk, dra fram en kvikklunsj og se på barna som leker idyllisk i snøhaugene ;)

Nei, det ble å tråkke varsomt rundt på oppgåtte stier, oppmuntre Sofie til å bevege seg litt rundt, da hu så ut som ei fisefin dame som hadde forvilla seg oppi ett tonn med sement ;)
Ulydene kom ganske raskt da hu måtte løfte beina litt ekstra for å komme seg fram i snøen ;)
MEN vi kosa oss, Sofie fikk låne et akebrett av ei jente som var på tur med mormora si. Men rumpeakebrett er vel ikke akkurat en hit blandt 1 1/2 åringer?! "Hold i håndtaket der, dytt litt med beina for å komme deg avgårde, men straks akebrettet begynner å gli må du løfte beina opp, ellers stopper de i snøen" Gøran stoppa klokelig etter første råd, ga et lite puff og det var da litt morsomt den ene gangen... Men Sofie fant fort ut at det var like så gøy å rutsje på rumpa =)
Morsomt var det også da pappan laga engler i snøen, og den lille diktatoren kommanderte pappan til å lage mange engler, for deretter å skulle gå og tråkke "oppi" englene =)
Litt akebrettkjøring ble det også før vi tok fatt på hjemturen.
Vel hjemme, kosa vi oss med pizza alle tre =)

Jeg elsker slike dager, familien ute på tur i hærlig solskinn og bare koser oss glugg ihjel =)








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar