onsdag 25. februar 2009

Feber og forberedelser

I går fikk Sofie feber igjen. Regner med det er reaksjonen på sprøyta som kunne komme 8-12 dager etterpå. 39,3 igår og 39,7 i kveld.. Vi er tilbake til der verden raser sammen ved at en puslespill brikke blir satt litt skeivt på slik at den ikke passer ;) Men frustrasjonen må ut, og ekstra ille blir det når man ikke er i slaget fra før :)
Det er vel tvilsomt, men vi håper feberen gir seg iløpet av natta slik at hu er feberfri i morra. Fredag er det nemlig karneval i barnehagen, og det hadde vært gøy om Sofie fikk være med på det...

Vi har også forberedt litt til bursdag i morra. Sofie har hjulpet meg å bake kake, og resten skal vi ta når vi står opp i morra. Gjestene kommer kl 13, og Sofie er så opptatt av når mamma har bursdag i morra skal hu få is.. I går sa vi nei når hu spurte, og jeg er sikker på at det var like før naboene kom og lurte på om vi drev med mishandling... En skikkelig skrikekonsert som jeg filma på mobilen og sendte til besteforeldrene ;) Fra mormora kom det: huff, stakkars lita da.. Og fra bestemora kom det: Bare kom til bestemor du... Ingen tvil om at vi følte oss som verdens værste foreldre ;) Men det er vel sånn det skal være med besteforeldre :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar